- BODY&SELF POSITIVITY #1
- BODY&SELF POSITIVITY #2 /strach z jídla a počítání kalorií?
- BODY&SELF POSITIVITY / děláš to kvůli sobě?
- BODY&SELF POSITIVITY #4 /poslouchej své tělo
- BODY&SELF POSITIVITY #5 / závislost na zdravém životním stylu?
- BODY&SELF POSITIVITY #6 / motivace
- BODY&SELF POSITIVTY #7 / jak na tělo do plavek
- BODY&SELF POSITIVITY #8 / všechno má můj důvod
Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku 😊 Svíčkovou jsem neměla ani nepamatuji. Můj taťka vždy dělal tu nejlepší svíčkovou a nikdy jsem neměla problém sníst klidně dva plné talíře s pěti knedlama. Pak mi byla zjištěna intolerance na laktózu a na svíčkovou jsem úplně zapomněla. Naštěstí mám moc hodnou maminku, která mi dnes svíčkovou udělala bez smetany ( jenom rozmixovaná zelenina). Myslím si, že spoustu lidí se houskovým knedlíkům vyhýbá velikým obloukem a právě pro vás jsem dnes sepsala recept na celerové knedlíky. Co budeme potřebovat? (na tři malé "bobíky" - cca. 7 malých knedlíků) menší půlka celeru dvě vajíčka ( oddělit bílky) koření - sůl, pepř olej, nebo máslo na vymazání hrníčků ostatní dle libosti - např.: cibulka, česnek, jarní cibulka, pažitka atd... 1) Jako první si nastrouháme celer na jemno, ze kterého pak vymačkáme šťávu. 2) Oddělíme žloutky od bílku. Bílky vyšleháme. 3) K nastrouhaném a vymačkanému celeru přidáme žloutky ...
Komentáře
Okomentovat